Fagentrepriser

Med den rigtige samarbejdspartner inden for Fagentrepriser – opnås bedste resultat

M.N. Entreprise har stor erfaring i fagentrepriser inden for erhvervsbyggeri, og kan i den forbindelse gøre brug af alle vores faglige kompetencer inden for tømrerarbejde, snedkerarbejde, murerarbejde samt malerarbejde.

Vi ser os selv, som et seriøst og kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører opgaver opført i fagentrepriser, hvilket vil sige, entrepriser hvor bygherre selv står for koordineringen af byggeforløbet samt overholdelse af tidsplaner.

Takket være vore dygtige medarbejdere, kan vi stille med det helt rigtige mandskab, der kan klare stort set alle fagentrepriser inden for de forskellige fag.

Da vi har ovenstående faggrupper i ”eget hus”, er vi i stand til, at udfører de fleste typer opgaver inde for fagentrepriser, og vores samarbejde med andre håndværkere samt entreprenører betyder, at vi kan give et samlet tilbud på hele opgaven.

Derud over påtager vi os også gerne ansvaret for totalentrepriser eller hovedentrepriser, da vi arbejder både som totalentreprenør og hovedentreprenør.

Vi bestræber os på, altid at levere vores arbejde i højeste kvalitet og til priser, der kan konkurrere. Vi sætter en stor dyd i, at gøre alt der står i vores magt, for at overholde betingelser, aftaler og leveringstider.

Se her nogle af vores referencer i fagentreprise.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats i lokalområdet Maribo og omegn – og på hele Lolland Falster samt Sydsjælland, men uanset hvor i landet opgaven er, kan vi altid kontaktes på telefon 54 78 44 10