Maler

Maler Maribo på Lolland Falster – Vi hjælper gerne med din maleropgave

En maler med erfaring kan klare arbejdet på kortere tid, uden det går ud over kvaliteten og det kan mærkes på prisen i sidste ende.

Vi har stor erfaring indenfor maler området, og med evnen til hele tiden at følge med udviklingen, er vi den rette samarbejdspartner at inddrage i din maler opgave.

Alt vores arbejde er omfattet af BYG GARANTI ordningen – en ordning vi kun meget sjældent har taget i brug, men som kan ses som en indikation på, at vi altid er klar til at tage det fulde ansvar, hvis der skulle vise sig fejl og mangler efter endt arbejde.

Vores erfaring med maler opgaver gør også, at vi kan udforme et realistisk samlet tilbud til en fornuftig pris, inden vi underskriver en eventuel kontrakt.

En maler med samvittighed

Vi sætter en ære i veludført malerarbejde, og ønsker at det skal være en god oplevelse at samarbejde med os.

Med BYG GARANTI ordning i ryggen, er vi den partner, du kan regne med og da vi bygger vores succes på tilfredse kunder, er det lige så vigtigt for os, at arbejdet er mere end blot i orden.

Med stor erfaring og evnen til at følge med udviklingen, er vi måske de bedste i branchen. Lad det komme an på en prøve.

Vi holder til huse i Maribo på Lolland, men udfører malerarbejde på hele Lolland Falster og på Sydsjælland.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 54 78 44 10 for et uforpligtende tilbud og pris på din maler opgave, og høre mere om dine muligheder ved et samarbejde med os.

Vi glæder os til at høre fra dig!