Hovedentrepriser

Med den rigtige samarbejdspartner inden for Hovedentrepriser – opnås bedste resultat

M.N. Entreprise har stor erfaring i hovedentrepriser inden for erhvervsbyggeri, og denne form for entreprise er velegnet til både større og mindre opgaver, hvor projektering ikke er påkrævet.

Vi ser os selv, som et seriøst og kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører opgaver opført i hovedentrepriser, hvilket vil sige, entrepriser hvor vi står for udførelse, styring samt koordinering af byggesagen.

Som hovedentreprenør sikrer vi koordinering af de enkelte opgaver, og påtager os derved dette ansvaret for det færdige byggeri.

Derud over påtager vi os også gerne ansvaret for totalentrepriser eller fagentrepriser, da vi arbejder både som totalentreprenør og fagentreprenør.

Vi bestræber os på, altid at levere vores arbejde i højeste kvalitet og til priser, der kan konkurrere. Vi sætter en stor dyd i, at gøre alt der står i vores magt, for at overholde betingelser, aftaler og leveringstider.

Se her nogle af vores referencer i hovedentrepriser.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats i lokalområdet Maribo og omegn – og på hele Lolland Falster samt Sydsjælland, men uanset hvor i landet opgaven er, kan vi altid kontaktes på telefon 54 78 44 10