Fagentrepriser

Med den rigtige samarbejdspartner inden for Fagentrepriser – opnås bedste resultat

Fagentreprenør og byggefirmaet M.N. Entreprise A/S i Maribo på Lolland Falster har stor erfaring i fagentrepriser inden for erhvervsbyggeri, institutionsbyggeri samt boligbyggeri. Dette være sig indenfor diverse byggerier og projekter i samarbejde med pågældende bygherre. Dette kan eksempelvis være det offentlige, boligforeninger, erhvervsvirksomheder og landbrug m.v.

Flere faggrupper i eget hus

Da vi har de fleste faggrupper i ”eget hus”, kan vi i forbindelse med en fagentreprise, gøre brug af alle vores faglige kompetencer inden for tømrerarbejde, snedkerarbejde, murerarbejde samt malerarbejde. Vi har dog et bredt samarbejde med andre håndværkere samt entreprenører, hvilket betyder at vi kan give et samlet tilbud på hele opgaven. 

Vi råder desuden over eget maskinsnedkeri, og er derfor også i stand til at udføre forskellige specialopgaver.

Mange års erfaring indenfor fagentreprise

Vi vil gerne kendes for vore resultater, og ser os selv, som et seriøst og kvalitetsbevidst byggefirma. M.N. Entreprise blev grundlagt i 1979 og udfører opgaver opført i fagentrepriser. Dette betyder, entrepriser hvor bygherre selv står for koordineringen af byggeforløbet samt overholdelse af tidsplaner. Vi har et godt ry i byggebranchen, som vi værner meget om.

Lad os være din samarbejdspartner på fagentreprisen

Inden vi afgiver tilbud på en fagentreprise opgave, sørger vi for at sætte os grundigt ind i kundens ønsker og krav. På denne måde sikre vi, at der ikke kommer uforudsete og fordyrende tillægsarbejde, som hverken kunden eller vi kan være tilfredse med. Hos M.N. Entreprise sætter vi en stor ære i at udføre forarbejdet i planlægningsfasen omhyggeligt, som grundlag for den korrekte udførelse af selve byggearbejdet – alt i tæt samarbejde med kunden.

Takket være vores dygtige medarbejdere, kan vi stille med det helt rigtige mandskab, der kan klare stort set alle fagentrepriser inden for de forskellige fagområder.

Høj kvalitet til aftalte priser

Vi bestræber os på, altid at levere vores arbejde i højeste kvalitet og til priser, der kan konkurrere. Vi sætter en stor dyd i, at gøre alt der står i vores magt, for at overholde betingelser, aftaler og leveringstider.

Derudover påtager vi os også gerne ansvaret for totalentrepriser eller hovedentrepriser, da vi arbejder både som totalentreprenør og hovedentreprenør.

Se nogle af vores referencer i fagentreprise.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats inden for fagentrepriser i lokalområdet Maribo omegn og på hele Lolland Falster samt Sydsjælland, men uanset hvor i landet opgaven er, kan vi altid kontaktes på telefon 54 78 44 10. 

Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri samt Lolland Håndværker- og Industriforening

fagentrepriser

Stormarkskolen udvidelse for Lolland Kommune – udført tømrerarbejde

M.N. Entreprise A/S – Dit sikre valg for bedste håndværk og byggefirma!