Fagentrepriser

Med den rigtige samarbejdspartner inden for Fagentrepriser – opnås bedste resultat

Fagentreprenør og byggefirmaet M.N. Entreprise A/S i Maribo på Lolland Falster har stor erfaring i fagentrepriser inden for erhvervsbyggeri, institutionsbyggeri samt boligbyggeri.

Dette være sig indenfor diverse byggerier og projekter i samarbejde med pågældende bygherre. Dette kan eksempelvis være det offentlige, boligforeninger,
erhvervsvirksomheder og landbrug m.v.

Fagentrepriser

Flere faggrupper i eget hus

Da vi har de fleste faggrupper i ”eget hus”, kan vi i forbindelse med en fagentreprise, gøre brug af alle vores faglige kompetencer inden for tømrerarbejde, snedkerarbejde, murerarbejde, jord- og betonarbejde samt kloakarbejde.

Vi har dog et bredt samarbejde med andre håndværkere samt entreprenører, hvilket betyder at vi kan give et samlet tilbud på hele opgaven.

Vi råder desuden over eget maskinsnedkeri, og er derfor også i stand til at udføre forskellige specialopgaver.

Kontakt Os

Stormarkskolen udvidelse for Lolland Kommune – udført tømrerarbejde

Mange års erfaring indenfor fagentreprise

Vi ser os selv, som et seriøst og kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører opgaver opført i hovedentrepriser, hvilket vil sige, entrepriser hvor vi står for udførelse, styring samt koordinering af byggesagen.

Vi samarbejder med rådgivende ingeniører og arkitekter på forskellige byggeprojekter, der hovedsageligt udføres på Lolland Falster og Sydsjælland.

Lad os være samarbejdspartner på fagentreprisen

Inden vi afgiver tilbud på en fagentreprise opgave, sørger vi for at sætte os grundigt ind i kundens ønsker og krav. På denne måde sikre vi, at der ikke kommer uforudsete og fordyrende tillægsarbejde, som hverken kunden eller vi kan være tilfredse med. Hos M.N. Entreprise sætter vi en stor ære i at udføre forarbejdet i planlægningsfasen omhyggeligt, som grundlag for den korrekte udførelse af selve byggearbejdet – alt i tæt samarbejde med kunden.

Takket være vores dygtige medarbejdere, kan vi stille med det helt rigtige mandskab, der kan klare stort set alle fagentrepriser inden for de forskellige fagområder.

Høj kvalitet til aftalte priser

Vi bestræber os på, altid at levere vores arbejde i højeste kvalitet og til priser, der kan konkurrere.

Vi sætter en stor dyd i, at gøre alt der står i vores magt, for at overholde betingelser, aftaler og leveringstider.

Se nogle af vores referencer i fagentreprise

Vi fokuserer vores arbejdsindsats inden for fagentrepriser i Maribo og omegn samt på hele Lolland Falster samt Sydsjælland,
men uanset hvor i landet opgaven er, kan vi altid kontaktes på telefon 54 78 44 10

Kontakt Os

Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri samt Lolland Håndværker
M.N. Entreprise A/S – Dit sikre valg til det bedste håndværk og byggefirma!