Murer

En Murer og Murerfirma med erfaring klarer jobbet bedre…

Erfaring er en vigtig brik i at få murerarbejde til at lykkes på den bedste måde. Vores murere har stor erfaring med murerarbejde og kan derfor klare alle mureropgaver, hurtigt og effektivt uden det går ud over kvaliteten af arbejdet – og det kan mærkes på prisen i sidste ende.

Med evnen til at følge med og en erfaring der giver en sikker hånd, er vi måske det bedste murerfirma at kontakte i branchen.

Da vi også klarer entreprenøropgaver, kan vi være den partner, der kan give dig sammenhængskraft i arbejdet fra start til slut i processen. Dermed behøver du ikke stå med 1000 tråde. En samling af alle opgaver igennem os, kan ofte give et bedre resultat, til en bedre pris.

Kontakt vores murer for et godt tilbud og pris

Vi går op i en god kommunikation imellem os og kunden, der sikrer at alle forventninger er afstemt inden arbejdet går i gang og at det er en god oplevelse at samarbejde med os. Vi er naturligvis også medlem af Dansk Byggeri og tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dig og dit byggeri.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats lokalt – og udfører murer arbejde i Maribo og på hele Lolland Falster samt  Sydsjælland, men varetager naturligvis også opgaver andre steder i landet.

Du er meget velkommen til at kontakte os pr. mail, på telefon 54 78 44 10 – eller ved at besøge os og få en personlig snak om din murer opgave, ved et samarbejde med os.

Vi glæder os til at høre fra dig!