Badeværelser

Renovering af badeværelser eller helt nyt badeværelse – behøver på ingen måde være kedeligt

Med utrolig mange nye og spændende materialer og type badeværelser, behøver dit nye badeværelse på ingen måde blive kedeligt.

Badeværelset er et af de rum danskerne er begyndt at lægge mærke til, og indretningen af dette rum er i dag, i meget høj grad med til at fortælle den samlede historie, om de mennesker der bor der. Derfor er der også i dag meget store muligheder for at indrette dette rum i huset, på sin helt egen og unikke måde.

Stor erfaring i badeværelser

M.N. Entreprise i Maribo har en stor erfaring i renovering af badeværelse og nyt badeværelse, og kan derfor inkorporere dine helt individuelle ønsker og behov. Det kan både være ønsker om eksempelvis et rundt vindue, eller hjælpende arkitektur i forbindelse med et handicap og meget andet. Uanset opgavens karakter, er vi den rette samarbejdspartner at kontakte, hvis du skal have renoveret badeværelse eller have helt nyt badeværelse.

Vi går til alle opgaver, små som store, med samme seriøsitet og omhu – og er medlem af BYG GARANTI ORDNINGEN, der sikre dig og dit byggeri. 

Badeværelser

Kontakt os – når du vil have nyt badeværelse eller renoveret det gamle

Du er velkommen til at kontakte os, og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og lytter gerne til dine egne ideer om udformning på dit badeværelse. Du kan se billeder her.

Det er spændende for os, at få specielle og unikke opgaver og derfor går vi op i en god kommunikation imellem os og vores kunder. Dette gør, at vi kan inkorporere individuelle ønsker og behov, uden budgettet løber af stablen.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats i lokalområdet Maribo og omegn – og på hele Lolland Falster samt Sydsjælland, men uanset hvor i landet opgaven er, kan vi altid kontaktes på telefon 54 78 44 10

Kontakt os for seriøst og uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller nyt badeværelse – og få en god pris!