Entreprenør

M.N. Entreprise Maribo – Entreprenørfirma med erfaring

En dygtig entreprenør med erfaring, kan klare entreprenøropgaver på en mere hurtig og effektiv måde, uden at det går ud over kvaliteten – og det kan mærkes på prisen i sidste ende.

Vi kan udforme samlede tilbud, der gør at du sparer penge på de samlede udgifter og giver en stærk sammenhængskraft i arbejdet.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og vores arbejde er omfattet af BYG GARANTI ORDNINGEN. Denne ordning har vi dog kun meget sjældent taget i brug, men kan ses som en indikation på, at vi altid er villige til at tage det fulde ansvar når du vælger at samarbejde med os.

Entreprenør

Lad vores entreprenør sikre din investering

Når du vælger at bruge os som samarbejdspartner i forbindelse med eksempelvis renovering eller nybyggeri, kan vi hjælpe til at din investering – bliver en sikker investering.

Med stor erfaring som entreprenører, kan vi med rettidig omhu sikre, at alle dele af arbejdet udføres i høj kvalitet og efter alle gældende regler. Dermed undgår du også ubehagelige overraskelser efter endt arbejde.

Kontakt Os

Vi sætter en ære i veludført arbejde og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden,
at arbejdet er udført i højeste kvalitet og er mere end blot i orden.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats lokalt i Maribo og på hele Lolland Falster samt Sydsjælland, men uanset hvor du er fra i landet,
er du velkommen til at kontakte os på telefon 54 78 44 10, og høre mere om dine muligheder.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt Os