Totalentrepriser

Med den rigtige samarbejdspartner inden for Totalentrepriser – opnås bedste resultat

M.N. Entreprise har stor erfaring i totalentrepriser inden for erhvervsbyggeri, og kan i den forbindelse gøre brug af alle vores faglige kompetencer inden for tømrer, – snedker, -murer, -og malerfaget

Ved opgaver udført i totalentreprise udarbejder vi, i samarbejde med kunden, et byggeprogram der beskriver ønsker og krav til det færdige byggeri. Herefter tager vi kontakt til de nødvendige samarbejdspartnere som eks.: arkitekter, ingeniører samt div. underentreprenører, som vi ikke selv har i ”huset”. Vi sørger ligeledes for at indhente nødvendige tilladelser og styrer dermed hele byggesagen fra start til det færdige projekt – den nøglefærdige løsning.

Med rigtig mange – både større og mindre – totalentreprise opgaver på vores referenceliste, har vi opbygget stærke kompetencer på dette område.

Vi kan også påtage os ansvaret for fagentrepriser eller hovedentrepriser, da vi arbejder både som fagentreprenør og hovedentreprenør.

Vi bestræber os på, altid at levere vores arbejde i højeste kvalitet og til priser, der kan konkurrere. Vi sætter en stor dyd i, at gøre alt der står i vores magt, for at overholde betingelser, aftaler og leveringstider.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats i lokalområdet Maribo og omegn – og på hele Lolland Falster samt Sydsjælland, men uanset hvor i landet opgaven er, kan vi altid kontaktes på telefon 54 78 44 10