Totalentrepriser

Med den rigtige samarbejdspartner inden for Totalentrepriser – opnås bedste resultat

M.N. Entreprise har stor erfaring i totalentrepriser inden for Erhvervsbyggeri, industribyggeri og boligbyggeri for virksomheder/erhverv samt det offentlige.
I forbindelse med en totalentreprise, kan vi ligeledes gøre brug af alle vores faglige kompetencer inden for tømrer, snedker, murer -og malerfaget.

Totalentrepriser

Udarbejdelse af byggeprogram for erhverv

Ved opgaver udført i totalentreprise for erhverv og offentlige byggerier, udarbejder vi i samarbejde med kunden, et byggeprogram der beskriver ønsker og krav til det færdige byggeri.

Herefter kontakter vi de nødvendige samarbejdspartnere som f.eks. arkitekter, ingeniører samt div. underentreprenører, som vi ikke selv har i ”huset”.

Vi sørger ligeledes for at indhente nødvendige tilladelser og styrer dermed hele byggesagen fra start til det færdige projekt.

Kontakt Os

Med rigtig mange – både større og mindre – totalentreprise opgaver på vores referenceliste, har vi opbygget stærke kompetencer på dette område. Vi har udført mange totalentrepriser inden for det offentlige samt virksomheder.

Totalentrepriser for private

Vi udfører hovedsageligt totalentrepriser for virksomheder og erhverv samt det offentlige.

Ønsker du udarbejdelse af et tilbud på totalentreprise som privat person, skal du forvente et projekterings- og udregningsvederlag.

Vi bestræber os på, altid at levere vores arbejde i højeste kvalitet og til priser, der kan konkurrere.

Vi sætter en stor dyd i, at gøre alt der står i vores magt, for at overholde betingelser, aftaler og leveringstider.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats i lokalområdet Maribo og omegn – og på hele Lolland Falster samt Sydsjælland,
men uanset hvor i landet opgaven er, kan vi kontaktes på telefon 54 78 44 10

Kontakt Os