Tagarbejde, tagrenovering og nyt tag

Vores tagarbejde, tagrenovering og opførelse af nyt tag er omfattet af BYG Garantiordning

En undersøgelse fra byggeskadefonden fra 2006 påviste at der var store problemer med endt tagarbejde i den danske byggebranche. Som eksempel kan nævnes, at der blev fundet fejl og mangler
i helt op til 80 procent af de undersøgte tilfælde med tegltag. I hele 30 procent af til fældende anbefalede byggeskadefonden, at tagene blev lagt helt om, for ikke at skade husets sundhed på sigt.

Selvom vi ikke er et af de firmaer der har skabt branchens dårlige ry, er vi klar over at tingene skal være mere end blot i orden, hvis tilliden til branchen skal genskabes.

Tagarbejde

Udført Tag arbejde med erfaring

Med stor erfaring indenfor tagarbejde og evnen til altid at følge med udviklingen, er vi den rette samarbejdspartner at kontakte, når du vil lægge nyt tag, både i forbindelse med tagrenovering og nybyggeri.

Du får ligeledes energivejledning samt vejledning i valg af rette tag materialer, med de bedste isolerende egenskaber.

Kontakt Os

Vores medlemskab af BYG GARANTI ORDNINGEN skal ses som en indikation på, at vi altid er klar til at tage det fulde ansvar, hvis der skulle vise sig fejl og mangler efter endt arbejde.

Kontakt os for seriøst og uforpligtende tilbud på tagarbejde, tagrenovering eller nyt tag – og få en god pris.

M.N. Entreprise fokuserer arbejdsindsatsen i lokalområdet Maribo og omegn – og på hele Lolland Falster samt Sydsjælland,
men uanset hvor i landet opgaven er, kan vi altid kontaktes på telefon 54 78 44 10

Kontakt Os