OM M.N. ENTREPRISE A/S

Entreprenørvirksomhed siden 1979
M.N. Entreprise A/S er en entreprenørvirksomhed, der blev grundlagt i 1979. Firmaet beskæftiger sig hovedsageligt med hoved-, fag- og totalentrepriser, specielt inden for bygge og anlæg med tømrer-/snedkervirksomhed, murervirksomhed og malervirksomhed som egenproduktion, primært for professionelle bygherrer, men også for private kunder i lokalområdet.

Vi råder også over eget maskinsnedkeri og er derfor i stand til at udføre specialopgaver.

Vi rådgiver også inden for energirenovering i forbindelse med diverse renoveringsopgaver m.v.

Grundlæggende ønsker vi:
At udvikle, bygge og servicere miljøet omkring bolig og arbejde. En solid markedsposition gør, at ressourcer kan udnyttes, hvorfor vi kan tilbyde vores kunder attraktive og konkurrencedygtige løsninger. Vi udfører projekter for kunderne i alle samarbejds- og entrepriseformer.

 

OM M.N. ENTREPRISE A/S

Vision:
At være førende entreprenør – kundens og medarbejderens første valg – inden for byggerelaterede tjenester og projektudvikling.

Organisation:
Hos M.N. Entreprise arbejder vi med en flad organisationsstruktur, hvor kompetencen er lagt ud til den enkelte projekt- eller byggeleder i afdelingen. Kunderne har således en beslutningsdygtig og handlekraftig kontaktperson, som altid kan træffe hurtige afgørelser.

 

Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri og er dermed tilknyttet BYG GARANTI ORDNINGEN.

Du kan kontakte os på telefon 54 78 44 10 eller udfylde vores kontakteformular

 

OM M.N. ENTREPRISE A/S