Entreprenør

M.N. Entreprise – Entreprenørfirma med erfaring

En entreprenør med erfaring kan klare entreprenøropgaver på en mere hurtig og effektiv måde, uden at det går ud over kvaliteten, og det kan mærkes på prisen i sidste ende.

Vi kan udforme samlede tilbud, der gør at du sparer penge på de samlede udgifter og giver en stærk sammenhængskraft i arbejdet.

Alt vores arbejde er omfattet af BYG GARANTI ORDNINGEN, en ordning vi kun meget sjældent har taget i brug, men som kan ses som en indikation på, at vi altid er villige til at tage det fulde ansvar når du vælger at samarbejde med os.

Vi sætter en ære i veludført arbejde og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at arbejdet er udført i højeste kvalitet og er mere end blot i orden.

Lad vores entreprenør sikre din investering

Når du vælger at bruge os som samarbejdspartner i forbindelse med renovation eller nybyggeri, kan vi hjælpe til at din investering – bliver en sikker investering. Med stor erfaring på området, kan vi med rettidig omhu sikre, at alle dele af arbejdet udføres i høj kvalitet og efter alle gældende regler. Dermed undgår du også ubehagelige overraskelser efter endt arbejde.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats lokalt i Maribo og på hele Lolland Falster samt Sydsjælland, men uanset hvor du er fra i landet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 54 78 44 10, og høre mere om dine muligheder.

Vi glæder os til at høre fra dig.